Vores menukort

Vores menukort er nøje sammensat af velkendte klassiske retter, som Pariserbøf og Apothekerskud, og mere særprægede retter, som sikrer dig en oplevelse udover det sædvanlige. Vi justerer løbende vores menukort efter sæsonen, så vi udnytter råvarerne, når de er allerbedst.

Du kan både se vores frokost- og aftenretter her:

En velkendt frokost-klassiker

Vidste du at stjerneskuddet, som vi kender det i dag, stammer fra en ret ved navn Tout de Paris fra starten af 1900-tallet? Her er der tale om en ret, som ganske vist indeholder kogte og stegte fiskefileter, men som derudover serveres med ris, pommes duchesse og både hummer- og hvidvinssauce.

Den velkendte smørrebrødsudgave er i dag en frokost-klassiker over hele landet, og hos Det Gamle Apothek har vi længe haft vores egen udgave på menukortet – nemlig vores Apothekerskud. Den dampede filet er udskiftet med endnu en stegt, og Apothekerskuddet har længe været en favorit blandt gæsterne i vores kære restaurant.