Telefon: 97 42 20 20 

Adresse: Nørregade 47. 7500 Holstebro

Det Gamle Apothek ligger i den nordlige ende af Holstebros gågade – kun 400 m. syd for togstationen, og 500 m. nord for Musikteatret.

 

Billede af Alex kontakt

Alex

Alex er uddannet kok med næsten 20 års erfaring. Han har en stor passion for det thailandske køkken, og forstår at fusionere det med det danske. Han har sans for at udnytte råvarernes potentiale og sammensætte smage. Han har altid et fantastisk humør og en stor kærlighed til mad, hvilket smitter af på os andre og på den mad han serverer.

 

 

 

 

Billede af Anette kontaktAnette

Anette har været selvstændig restauratør i 10 år, og er rigtig dygtig til sit arbejde. Hun er enormt engageret og elsker at hygge om gæsterne. Det Gamle Apothek har en helt særlig plads i hendes hjerte, og hun vil næsten altid være at finde i restauranten med et varmt smil – klar til at tage sig godt af jer.

 

 

 

 

 

Billede af kokken Jim kontaktJim

Jim er en kok med et enormt drive og med en klar vision for Det Gamle Apothek. I løbet af hans 8 år som kok har han både været køkkenchef og Quality Control Inspector. Han er kvalitetsbevidst og har sans for detaljen i alt hvad han foretager sig. Samtidig er han særdeles kreativ og han forstår at sammensætte retter på en moderne og delikat måde.

 

 

 

 

Billede af Paw kontakt

Paw

Paw er en erfaren kok med over 20 år i faget, og det er tydeligt at han er i sit rette element, når han er iklædt sin kokkejakke. Han mestrer mange klassiske teknikker i køkkenet, og hans håndværk er altid i orden. Paw er lige så rar som dagen er lang, ansvarsbevidst og springer aldrig over hvor gærdet er lavest.